Közlemény felhívás módosításáról

Közlemény felhívás módosításáról

Tisztelt Partnerünk!
 
A SzolnOK. HACS munkaszervezete ezúton tájékoztatja Önöket, hogy 2018. szeptember hónapban módosult a 272/2014. (XI.5.) Korm. rendelet, mely a már megjelent CLLD helyi felhívásokat is érinti. Ennek megfelelően módosult a „Kulturális és közösségi célú infrastrukturális fejlesztések” című (TOP-7.1.1-16-H-013-1.2 kódszámú) felhívás, illetve a "A közösségfejlesztés szempontjából kiemelt célcsoportok igényeire alapozott közösségi programok megvalósítása" című (TOP-7.1.1-16-H-013-4.2 kódszámú) felhívás módosítása folyamatban van.
Az erről szóló részletes közlemény (lsd. melléklet) és a módosított helyi felhívás megtalálható a honlapunkon (www.clldszolnok.hu) a helyi felhívások aloldalon, az érintett felhívás oldalán. A módosítás a jogszabályi változáson kívül néhány egyéb, zömében adminisztrációs jellegű pontosítást is tartalmaz.
Értesítjük továbbá Önöket, hogy a Helyi támogatási kérelem adatlap 3.2 pontjának kitöltéséhez segédlet készült, melynek szövegezése csak ajánlás, alkalmazása nem kötelező.
Hozzászólások

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Küldés folyamatban...