A négy évszak

A négy évszak

Projekt címe és azonosítószáma:
A négy évszak -  TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2021-02452
Projektgazda megnevezése: New Zound Studio Kft.
Megítélt támogatás összege (forint): 5 millió Forint
Projekt teljes költsége (nettó/bruttó forint): 5 millió Forint
Projekt fizikai zárásának időpontja: 2023.06.30.
 
 
A New Zound Studio Kft. 5 millió Forint támogatást nyert TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2021-02452 kódszámú, „Tisza-parti igazmesék” című projektjének megvalósítására.
Projektünk célja egy olyan kulturális termék (könyv) létrehozása és ehhez kapcsolódóan programok lebonyolítása volt, amelyek központjában a „szolnoki ember” áll, a mindennapi életből vett történeteivel, a városhoz kapcsoló mesélnivalójával, illetve azzal, hogy hogyan élték meg a szolnoki emberek (korosztálytól függetlenül) a COVID járványhelyzet miatti karantént, korlátozásokat, hogyan alkalmazkodtak a helyzethez, hogy zajlott ez az időszak Szolnokon.
A kulturális terméket (könyv) több kulturális programmal egészítettük ki, egész pontosan egy rendezvénnyel és egy író-olvasó találkozóval. Célunk az volt ezzel a projekttel, hogy könyv formájában megörökítsük ezt a mindenki számára nehéz időszakot, ezáltal kovácsolva össze a város közösségét, hiszen szolnokiként együtt éltük meg – együtt éltük át.  
Megvalósult monitoring mutatók
Mutató megnevezése Mérték­egység Célérték Célérték elérésének éve (projekt fizikai befejezése)
A kormányzati, önkormányzati, ill. társadalmi partnerek vagy nem önkormányzati szervezetek által a HFS keretében tervezett és végrehajtott programok száma (db) db 3 2023.06.30.
A kedvezményezett által megvalósított projektbe bevont résztvevők száma (fő) 155 2023.06.30.
 
Az elkészült könyv elektronikus formában letölthwtő itt.
Két darab fotó a megvalósult projektről