ART opens your heART - TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00582 ...

ART opens your heART - TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00582 Projektgazda: Somogyi Anita egyéni vállalkozó

ART opens your heART -  TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00582
Projektgazda megnevezése: Somogyi Anita egyéni vállalkozó
Megítélt támogatás összege (forint): 3 millió Forint
Projekt teljes költsége (nettó/bruttó forint): 3 millió Forint
Projekt fizikai zárásának időpontja: 2021.12.31.
 
 
A SzolnOK Helyi Akciócsoport 3 millió forint vissza nem térítendő támogatásával valósult meg Szolnokon az I. Szolnoki Orgonafesztivál!
Világhírű külföldi és fiatal magyar művészek koncerteztek november első hétvégéjén az I. Szolnoki Orgonafesztiválon. A Belvárosi Nagytemplomban fellépett többek között Maestro Eugenio Maria Fagiani orgonaművész, aki rendszeres vendége Európa, Oroszország, a Közel-Kelet, Ázsia és Amerika legfontosabb zenei színpadainak, valamint Viorel Ciurtin román orgonaművész. A magyar komolyzene képviselői közül Kuzma Levente orgonaművész játékát hallgathatták a hétvégi rendezvényen, valamint Gyöngyössy-Szabó Viktor Gábor orgonahangversenyét, Simon Bálint orgonaművész, valamint Mészáros Zsolt Máté orgonajátékát is csodálhatták az érdeklődők.
Péntektől vasárnapig tartott az I. Szolnoki orgonafesztivál a Belvárosi Nagytemplomban. A magyar orgonaművész- képzés világszínvonalú. Nem csak a Zeneakadémiáról, hanem a Szegedi Egyetem orgona- tanszakáról is kerülnek ki olyan fiatal, tehetséges művészek, akik Japántól az Egyesült Államok legnívósabb koncerthelyszínein is percekig tartó álló vastapsot kapnak egy- egy hangversenyük után. A projekt keretében négy darab kulturális esemény (workshop) megvalósítására is sor került, amelyek a Róma, London, Párizs és Szentpétervár fantázianeveket viselték.
DISSZEMINÁCIÓS ANYAG LETÖLTHETŐ ITT
 
Megvalósult monitoring mutatók
Mutató megnevezése Mérték­egység Célérték Célérték elérésének éve (projekt fizikai befejezése)
A kormányzati, önkormányzati, ill. társadalmi partnerek vagy nem önkormányzati szervezetek által a HFS keretében tervezett és végrehajtott programok száma (db) db 5 2021.12.31.
A kedvezményezett által megvalósított projektbe bevont résztvevők száma (fő) 460 2021.12.31.