"Háttér szakmai konferencia és a 25 éves jubileumát ...

"Háttér szakmai konferencia és a 25 éves jubileumát ünneplő Jelmez-Art Kft. visszatekintő színházi jelmez kiállítása"

Projekt címe és azonosítószáma: "Háttér szakmai konferencia és a 25 éves jubileumát ünneplő Jelmez-Art Kft. visszatekintő színházi jelmez kiállítása" TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-02054
Projektgazda megnevezése: Jelmez-Art Kft.
Megítélt támogatás összege (forint): 5.000.000.-
Projekt teljes költsége (nettó/bruttó forint): 5.000.000.-
Projekt fizikai zárásának időpontja: 2021.05.31.
 
 
A Jelmez-Art Kft. 2020 évben ünnepelte 25 éves sikeres fennállását. Szolnok egyik jelentős belvárosi munkaadójaként olyan Kulturális Szakmai Konferencia és egyedi művészeti Kiállítás megrendezésére került sor, mely túlmutatott a negyedszázados működésen és ötvözte az elhívatottságot és a vállalkozás kulturális szerepvállalását Szolnok városában. A projektünk hozzájárult a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában megfogalmazott HKFS átfogó céljaihoz.      
A rendezvény hozzájárult Szolnok város „programkínálatának és szabadidős-rekreációs, sportolási és kulturális lehetőségeinek bővítéséhez”, illetve „a társadalmi szolidaritás és befogadás fokozásához, a közösségi összefogás erősítéséhez, az esélyegyenlőség biztosításához minden téren, a szegregáció csökkentéséhez, folyamatos felszámolásához, a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia Céljaihoz, hisz az érdeklődők speciális igényeire szabott közösségi program tovább erősítette a meglévő közösség fenntartható működését.
Kiállítás
Időpont: 2020.október 29.  10:00
 Helyszín: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ (5000 Szolnok, Hild tér 1.)
A kiállítás alkalmával jelmezrajzok, fényképek, művészeti alkotások, kiegészítők ritkán látott darabjai reprezentálták a Jelmez-Art Kft. 25 éves munkáját. A kiállítást megnyitotta Gombos Judit színművész, a Szigligeti Színház örökös tagja, majd köszöntötte a megjelenteket Kálai Mária Országgyűlési Képviselő Asszony. A köszöntések után a résztvevők megtekintették a kiállítást.
Konferencia
Időpont: 2020.október 29.  13:00 – 18:00
 Helyszín: Jelmez-Art Kft. (5000 Szolnok, Táncsics M. utca 13.)
Előadók:
            Matyi Ágota
            Csík György
            Vereb Imréné
            Húros Dóra
            Zeke Edit
 
 
 
 
Megvalósult monitoring mutatók
Mutató megnevezése Mérték­egység Célérték Célérték elérésének éve (projekt fizikai befejezése)
A kormányzati, önkormányzati, ill. társadalmi partnerek vagy nem önkormányzati szervezetek által a HFS keretében tervezett és végrehajtott programok száma (db) db 2 2022
A kedvezményezett által megvalósított projektbe bevont résztvevők száma (fő) 312 2022